E-Sigaretten

Wegwerp e-sigaretten

Heb je geen eerdere ervaring met het roken van e-sigaretten? Dan is een wegwerp e-sigaret een manier om te kijken of het iets voor jou is. Je hoeft wegwerp e-sigaretten niet op te laden, dus je ontdekt meteen of ze een goed alternatief zijn voor de standaard, niet-elektronische sigaretten. Ze zijn ook extra praktisch, want je hoeft ze niet te (her)vullen. Deze wegwerp e-sigaret is ook een uitkomst voor rokers die al in het bezit zijn van een oplaadbare e-sigaret maar deze niet bij de hand hebben.

Oplaadbare e-sigaretten met cartridge-vulling 

E-sigaretten met een cartridgevulling zijn bijzonder geschikt voor matige- tot intensieve e-rokers. Deze e-sigaret is gemakkelijk opnieuw te vullen. De e-sigaret bestaat in dit geval voor de ene helft uit een oplaadbare batterij en voor de andere helft uit een vulling, die vervangen kan worden. Om te beginnen met deze e-sigaretten schaf je de eerste keer een startpakket aan, zodat je een batterij en een oplader hebt. Afhankelijk van het type startpakket dat je kiest heb je meer of minder accessoires.

Oplaadbare e-sigaretten met vloeistofvulling                            E-sigaretten met een vloeistofvulling zijn ideaal voor intensieve e-rokers, omdat ze extra voordelig zijn. Het vullen van vloeistof e-sigaretten vereist enige handigheid, maar hier krijg je veel voor terug. De vloeistoffen zijn bovendien in veel verschillende varianten verkrijgbaar, dus er is volop keus bij ons.

 
 

Heeft u nog vragen, kom dan even langs of bel naar 0521-513585